fbpx

Diplomat Hotel

Diplomat Hotel, elegant dhe luksoz, është një Hotel Butik, që i vë theksin detajeve që e bëjnë qëndrimin tuaj një përvojë unike dhe të plotë. Me një vendndodhje harmonike në tiranë ndërmjet qytetit dhe zonës industriale, Diplomat Hotel është lehtësisht i aksesueshëm brenda vetëm disa minutash.

Dhomat tona:

Double Room – Attic

Bed1 Double Bed
Max2 People
ViewRiver and City View
Room Size18 sqm.
Start From€62.00 / Night
Check Details

Standard Twin Room

Bed2 Single Beds
Max2 People
ViewRiver and City View
Room Size25 sqm.
Start From€65.00 / Night
Check Details

Standard Double Room

Bed1 Double Bed
Max2 People
ViewRiver and City View
Room Size25 sqm.
Start From€65.00 / Night
Check Details

Standard Single Room

Bed1 Single Bed
Max1 People
ViewCity View
Room Size20 sqm.
Start From€50.00 / Night
Check Details

Deluxe – Double Room

Bed1 King Size Bed
Max3 People
ViewRiver and City View
Room Size30 sqm.
Start From€70.00 / Night
Check Details

Rreth kompanisë sonë

Me 22 vjet në treg, me arritje të shumta, dhe me filozofi që ka në qendër klientin, Diplomat Hotel ka standardet më të larta të hoteleri-turizmit në Shqipëri. Diplomat Hotel bën pjesë në elitën e industrisë së hoteleri-turizmit në vendin tonë.

Vizioni – Vizioni ynë është, që përmes ofrimit të shërbimeve të qëndrueshme, konsistente dhe cilësore, të njihemi si zinxhir hotelesh i zgjedhjes së parë në industrinë e hoteleri-turizmit në Shqipëri.

Misioni – Jemi të përkushtuar për t’i bërë klientët dhe punonjësit tanë të ndihen si në shtëpinë e tyre..

Vlerat

#përvojë – Ne hapëm hotelin e parë privat në Shqipëri. Që në vitin 1993, kompania jonë ka kontribuar për rritjen e standardeve të hoteleri-turizmit në vend. Edhe sot e kësaj dite, ne kemi po atë energji dhe ngazëllim për të vazhduar përpara dhe për t’i shtuar vlera përvojave të klientëve tanë.

#ambientfamiljar – Ne besojmë te sinergjia që buron nga ambienti familjar. E konsiderojmë si element kyç për ofrimin e shërbimeve të veçanta dhe për ta bërë qëndrimin tek ne të paharrueshëm.

#menëqendërklientin – Gjithçka fillon nga klientët tanë.

#miqësorëndajmjedisit – Të dy hotelet tanë prodhojnë energji të gjelbër përmes paneleve diellore, që janë të instaluara në secilën godinë. Ne e konsiderojmë qëndrueshmërinë mjedisore një element thelbësor të së tashmes dhe së ardhmes. #nejemitëgjelbër #kontribuonipërnjë botëmëtëqëndrueshme

#respekt – Një nga pikat më të forta të kompanisë sonë është respekti për atë që bëjmë.

#integriteti – Përpiqemi që gjithmonë të krijojmë ura lidhëse me palët tona të interesit përmes respektimit të standardeve etike dhe morale.

Galeria fotografike e Hotelit

Diplomat Hotel, Tirana, Albania

+355 4 22 35 090