fbpx

EVENT CATERING

Diplomat Catering pursues excellence in providing Corporate & Event catering services including breakfast, lunch box, dinner, barbecues, and buffet. Diplomat Catering, founded in 2010, is the natural consequence of the tailored service that Diplomat Hotels offer in the tourism and hospitality industry

Katering për evente

Ne kujdesemi edhe për ditët tuaja të veçanta, si :ditëlindje, festa beqarie, baby shower, festa diplomimi, apo përvjetorë. Ofrojmë mundësi zgjedhjeje të pafundme, që i përshtaten më së miri planeve tuaja për festën që doni të organizoni. Pas cilësisë së shërbimeve dhe produkteve që ofrojmë, qëndron besimi, të cilin e kemi fituar gjatë gjithë këtyre viteve falë profesionalizmit të mirënjohur të Drejtores sonë Ekzekutive, Mirjana Kuka, në planifikimin dhe organizimin e eventeve.

 Diplomat Hotel, Tirana, Albania

+355 69 92 77 611