fbpx

Mbledhje

Hotel "Diplomat" ka përvojë të paçmuar në organizimin e konferencave në Tiranë. Të dyja sallat e mbledhjeve janë të pajisura plotësisht dhe secila ka dekor dhe karakter të veçantë. Ne ju sigurojmë se salla juaj e mbledhjes/konferencës do të jetë zbavitëse dhe efektive. Vlera jonë kryesore është shërbimi i ofruar. Stafi ynë është gjithmonë i disponueshëm për të plotësuar nevojat tuaja. Dy sallat e konferencave, përkatësisht sallat Blu dhe Portokalli, me kapacitet maksimal prej 40 personash, kanë internet Wi-Fi dhe pajisje audiovizive, që përfshihen në tarifën e rezervimit.

Kapacitetet dhe mjediset

SallaSipërfaqja m2KinemaFormë U-jeTryezë e rrumbullakëtKlasëKoktej
Blu6040254020Diplomat Hotel
Portokalli6040252520Diplomat Hotel
Biblioteka20N/AN/A8N/ADiplomat Hotel

GALERIA FOTOGRAFIKE