fbpx

KATERING

Sherbimi Katering "Diplomat", themeluar në vitin 2010, ka lindur falë shërbimit të personalizuar që ofrojnë hotelet "Diplomat" në industrinë e hoteleri-turizmit. Kompania jonë krenohet me faktin që kateringu ynë mund të mbulojë nevojat për 1 deri në 1000 persona, duke ofruar shërbime, si: paketa mëngjesi, dreke, darke të gatshme, produkte zgare dhe shërbim bufe. Ne spikasim në tregun katering në Tiranë dhe prandaj po përpiqemi të shtojmë kapacitetet tona, që të mund të përballojmë nevojat dhe pritshmëritë e klientëve tanë.

Katering - Paketa dreke gourmet të gatshme për shërbime kateringu të plota

Katering “Diplomat”, themeluar në vitin 2010, ka lindur falë shërbimit të personalizuar që ofrojnë hotelet “Diplomat” në industrinë e hoteleri-turizmit. Kompania jonë krenohet me faktin që kateringu ynë mund të mbulojë nevojat për 1 deri në 1000 persona, duke ofruar shërbime, si: paketa mëngjesi, dreke, darke të gatshme, produkte zgare dhe shërbim bufe. Ne spikasim në tregun e kateringut në Tiranë dhe prandaj po përpiqemi të shtojmë kapacitetet tona, që të mund të përballojmë nevojat dhe pritshmëritë e klientëve tanë.

Tre elementët kryesorë që kompania jonë zotëron dhe që e bëjnë çdo aktivitet të paharrueshëm janë: produkti, cilësia dhe prezantimi i ushqimit.

Katering industrial

Ekipi ynë i kateringut mund të ju kursejë kohë dhe para. Duke filluar nga mbledhjet e përditshme e deri tek eventet në korporatë, ne ju ndihmojmë që ata të jenë të suksesshme. Ne ofrojmë shërbime që mbështeten te nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë.

Festa për prezantimin e produkteve të reja
Ditë të hapura dhe Evente rrjetëzimi
Programe trajnimi të vazhdueshme
Inaugurime projektesh
Ekspozita dhe panaire
Evente sociale
Antipasta të servirura nga kamerierët dhe në formë bufeje

gallery

 Diplomat Hotel, Tirana, Albania

+355 69 92 77 611